FLEDDY MELCULY + Support: Rectum Raiders

De nieuwe Vlaamse metalband FLEDDY MELCULY zwierden begin januari 2016 een 1ste song online en dat was meteen goed om opgepikt te worden door HUMO en FOCUS KNACK. 

MAAR WIE IS FLEDDY MELCULY?

Over Fleddy Melculy kunnen we zeer kort zijn.

Wereld dominatie.

De buitenechtelijke zoon van Lars Ulrich en Lita Ford (eigenlijk Rars Ulrich en Rita Ford) werd na een confrontatie met de geest van Dimebag Darrell (van Pantela) begenadigd met buitenaardse talenten voor metal en hardcore-muziek met als opdracht de metalwereld definitief naar zijn hand te zetten.

Fleddy begint eerst in Vlaanderen.

Daarna de rest van de wereld.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN:
– Technisch hoogstaande moshpit breakdowns: CHECK!
– Vlijmscherpe Slayer-eske trashy blastbeats: CHECK!
– Cliché harmonieënspelende gitaarduels: CHECK!
– Dubbele basdrums recht uit de hel: CHECK!
– Hoogstaande teksten inspelend op de actualiteit over bvb een brood gaan halen, sleutels kwijt zijn en Johnny’s: CHECK!
– Artwork met blote vrouwen met grote borsten en zombies: CHECK!

…en een beenharde metal-hardcore show met een stevige hoek af.

 
+  Support: Rectum Raiders


Ze zijn hard, ze zijn ruig, ze zijn sexy; ze zijn de sambal in uw yoghurt! Dames en Heren, de Rectum Raiders zijn neergedaald!

“Compromisloze spandex-rock”, “smerige homo-metal”, “KISS on steroids!”; noem het wat je wilt — deze schaars geklede jongemannen kleuren volledig buiten alle lijntjes met hun totaal gestoorde shows. Keihard en ongenadig stoten ze hun muzikale liefde diep in je lichaam, en besmeuren ze je met hun levensvreugde. Ze bespelen het publiek met dezelfde bedrevenheid als hun vlezige instrumenten, en laten je swingen en zweten op hun TürboGlam composities. Vuig. Pervers. Absurd. Ze werden door 3voor12 uitgeroepen tot beste act van Paaspop 2015, en zullen dat op elk podium weer lichtjes over doen. Laat je overweldigen!