Kitty’s Fortuin 18+

za. 6 jan
Deuren open: 20:00
Tickets
€ 15,00

Gelukkig Nieuw Jaar! Doe een stapje naar voren en je zit in 2018. Doe een stapje terug… en je waant je in het jaar 2005. Kitty Contana blaast menig dak eraf met haar schurende disco rock. 6 Januari 2018 doen zij het door dik en dunnetjes nog eens over. Samen met Rave van Fortuin, Plaatjes vullen Gaatjes, Foxy Roxy en Quartier Mustache wordt deze avond een bonte en nostalgische disco deluxe om nooit te vergeten!

Rave van fortuin draait er niet om heen! Deze dolle dwazen draaien elk kwartier aan het rad om vervolgens het lot te laten beslissen over de muziekstijl. Fout van oud is het credo. De meest vette foute herkenbare party deuntjes komen je collectieve geheugen en voeten opfrissen.

Deze editie staat er wel een heel speciaal bordje op het rad:

Kitty Contana!

De polderboys uit Roelofarendsveen, met de Tonialiteit hoog in het vaandel, maakten jaren geleden furore met hun aanstekelijke Disco RockPop. Freaky samenzang a la de Beach Boys. Grooves en moves extra deluxe. Pompende beat en hier en daar een mierzoet lied. Ze komen nog één keer samen om hun toen vergaarde fortuin samen met jou op te maken. Yeah! C’mon!

De vinylzucht van Plaatjes vullen Gaatjes gaat ver. Heerlijke, eerlijke grammofoonmuziek en Schallplatte humor.

Dit avondje nostalgie wordt afgesloten door DJ Foxy Roxy en Quartier Mustache. Deze Amsterdammers hebben een feilloos gevoel voor stijl en sexy dansmuziek.