Doomsday presents: Light o/t Morning Star x Lisa Cuthbert/Hextapes x Paul Werling Wave / Black / Neofolk / Goth

Doomsday Celebration presenteert:

Light of the Morning Star (UK)
+
Lisa Cuthbert / Hextapes (IRE)
+
Paul Werling (GER)

Black metal / Goth rock / Dark ambient / Neofolk

 

Het Londense Light of the Morning Star komt voort uit het duistere brein van de mysterieuze O-A. Atmospherische black metal, gesmolten doom, hypnotiserende deathrock tot aan serieuze goth, new/dark wave en neofolk; deze unieke band is moeilijk in een hokje te duwen maar weet de luisteraar des te meer te boeien en mee te slepen. De morbide feeling van Mayhem en Samael gebracht op de wijze van Bauhaus, Joy Division en The Jesus And Mary Chain met een vleugje Saint Vitus en Candlemass – follow the Light of the Morning Star… Perfect voor een herfstige Zondagnamiddag tot in de vroege avond.

Lisa Cuthbert is een Ierse zangeres, instrumentalist en songwriter. Naast haar solo werk is ze bekend van samenwerkingen met niemand minder dan The Sisters of Mercy, Duncan Patterson (ex-Anathema), Antimatter en vele anderen… Sinds onlangs brengt Lisa haar solo project onder de noemer Hextapes ten gehore.

Paul Werling is een singer-songwriter met akoestische gitaar uit het Oost-Duitse Jena. Van bos tot kroeg tot metal festival, de stemmige klanken van Paul Werling vinden overal gretig gehoor. Paul Werling zal deze middag ondersteund worden door een celliste.

Light of the Morning Star
https://lightofthemorningstar.bandcamp.com/

Lisa Cuthbert / Hextapes
https://lisacuthbert.bandcamp.com/
https://hex-tapes.bandcamp.com/

Paul Werling
https://paulwerling.bandcamp.com/

 

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/134478167142992/

Tickets
Bestel hier je tickets (€12,50 incl. servicekosten)