PUUR Classics 18+ PR3-October-Editie

Puur Classics duikt op zaterdag 30 september de geschiedenis van 3 oktober in!
Het verhaal: “In de nacht van 2 en 3 oktober 1574 stond de wind gunstig waardoor polders onderliepen en de Watergeuzen Leiden hebben bevrijd.” Dat is in een notendop de geschiedenis van het Leids Ontzet. Maaaaar, de echte waarheid is altijd een mysterie gebleven. Toen de polders onderliepen, zijn de grote schatten van Spaanse Kapitein Ortega verloren gegaan. Ondanks dat prins Willem van Oranje jarenlang naar ze gezocht heeft, zijn ze nooit gevonden. TOT NU!
De mannen van Puur Classics hebben de schatkisten gevonden en gaan op 30 september vanaf 23.00 uur in Gebroeders de Nobel onthullen wat erin zit. Als de mythes kloppen was Kapitein Ortega een groot muziekliefhebber en fanatiek danser, dus de verwachtingen zijn hoog. Verwacht schatkisten, Leidse sleutels, de keuze tussen Leiden of Spanje en een hele hoop verrassingen  tijdens de PR3-October-Editie van Puur Classics. Jij bepaalt de koers van de avond!

Burgemeester Van der Werff kan er helaas niet bij zijn, maar MC Willem VO en zijn Puur Classics Geuzen zijn van de partij!