Scott Kelly (Neurosis) & John Judkins (Rwake)

zo. 4 feb
Deuren open: 19:30
Tickets
€ 10,00

Scott Kelly en John Judkins komen naar Leiden!

De tour zal in het teken staan van de release van de Limited Edition Live 7”  purple & black vinyl, welke Scott Kelly & John Judkins opgenomen hebben tijdens de White Water Tavern show in Little Rock Arkansas. De limited edition live 7” zal tijdens de tour verkocht worden via My Proud Mountain en er zijn in totaal 200 paarse en 100 zwarte exemplaren verkrijgbaar.

Scott Kelly is een van de drie originele leden van de legendarisch band Neurosis uit Oakland, California. SInds 1985 schrijft en publiceert hij al muziek met Neurosis, Tribes of Neurot, Blood and Time, Shrinebuilder, Corrections House, Mirrors For Psychic Warfare en zijn solo project. Daarnaast is hij deels eigenaar van Neurosis’ recordlabel Neurot Recordings. Mr. Kelly staat bekend om zijn onmiskenbare diepe grommen, zijn onbevreesde eerlijkheid en zijn gruwelijke gitaarwerk.

John Judkins is een veelzijdige muzikant uit Middle Tennessee. Hij is een van de oprichter van alt-metal groep Laser Flames on the Great Big News (gitaar/zang). Ook is hij bekend als gitarist voor de apocalyptische prog-rockers The Protomen en bassist voor Murfreesboro, Tn’s Seafood Hotline. John heeft jaren getourd met voormalige en huidige Relapse Record’s Bands: Today is the Day (2008-2010) en Rwake (2010-present).