Stagemanagement Masterclass #1 Interactieve sessie met Willem Verheij

Kleine zaal
ma. 12 feb
Deuren open: 14:00
Tickets
€ 50,00

Je gaat als stagemanager vlijmscherp het nieuwe jaar in na de masterclass van Willem Verheij: een vast gezicht in Paard, de Melkweg en Gebr. de Nobel, producent van onder andere ITGWO, Crossing Border en Rewire en meer dan 15 jaar ervaring op de festivalpodia. Oh ja, het is ook die gast die de Kraaien in het gareel houdt en van A naar B loodst. Kortom, een bak aan ervaring en praktijk voorbeelden die we gieten in een interactieve sessie.

Misschien werk je al als stagemanager in een popzaal/op de festivals en wil je je kennis verbreden en veel voorkomende problemen bespreken? Of ben je als stagehand, backliner, geluidstechnicus, productieleider of ander lid van de stagecrew geïnteresseerd in wat er allemaal komt kijken bij het in goede banen leiden van een show of festivaldag. Wat je doel ook is, tijdens deze masterclass krijg je alle ins and outs die je de tools geven om zelfverzekerd en goed beslagen ten tonele te komen.

De masterclass vindt plaats in Gebr. de Nobel te Leiden en wordt mogelijk gemaakt door Get Your Act Together; een platform voor persoonlijke ontwikkeling en coaching van muziekindustrie professionals. Get Your Act Together is opgericht door Anna Oosterling die zowel op het gebied van tourmanagement en technische productie in de afgelopen 7 jaar haar strepen heeft verdiend bij o.a. Typhoon, ESNS, Chef’Special en Dotan. Ze verspreidt nu haar kennis en ervaring via het platform, opleidingen van o.a. de Herman Brood Academie en Conservatorium Haarlem en als terugkerend panellid op conferenties en muzikantendagen.

De masterclass zal 2,5 uur duren, start om 14:00 uur en kost €50 excl. BTW.
Koffie/thee/fris, een snack en materialen zitten bij de prijs inbegrepen.
Reserveren kan via: http://bit.do/GYATstagemanagement-mc1

N.B.:

  • Na inschrijving ontvang je eind januari een betalingsverzoek, pas na betaling is je reservering definitief.
  • Er zijn maximaal 35 plekken te reserveren plekken voor deze masterclass.

Heb je vragen voordat je wilt reserveren? Mail Anna op anna@getyouracttogether.today