STAVAST Try out van Marco Roelof's nieuwe band

STAVAST

Voormalig Heideroosjes frontman Marco Roelofs kan het niet laten. Een week na de uitverkochte afscheidstournee van zijn band begon hij aan een  solo theatertour. Daarin geen gierende gitaren maar cabareteske verhalen en kleinkunstliedjes. Inmiddels is hij ruim 100 intieme theaterzalen verder. Hoe leuk ook, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. En dus wil Roelofs weer rocken.  Samen met schrijfpartner Robin Baard (I Against I) smeedde hij een set nieuwe songs. Geen punk dit keer, maar stevige Nederlandstalige rock. Met een tekstueel randje, want het engagement blijft.  In de live-band vinden we de ritmesectie van Ad Vandenberg’s Moonkings. De naam van dit project komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen; dit zijn mannen van STAVAST.

STAVAST is:
Marco Roelofs – zang
Robin Baard – gitaar
Sem Christoffel – basgitaar
Ingo Jetten – gitaar & zang
Mart Nijen Es – drums & zang

ALL COMES DOWN

All Comes Down rockt, maar is zeker niet alleen voor headbangers, De band weet iedereen op z’n eigen manier te overdonderen en laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. All Comes Down staat garant voor een energieke liveshow kenmerkend door de krachtige doch intrigerende zang van frontvrouw Zjantal Ypma, catchy melodieën, pompende bas en heavy riffs. Zodra de band begint te spelen, is de toon gezet en als Zjantal de eerste noten zingt, weet je dat het menes is.

Na 3 jaar veel liveshows te hebben gespeeld, presenteert All Comes Down in September 2015 hun debuut EP Perceptions met een knallende releaseshow in Gebr. De Nobel. De EP laat de nieuwe frisse sound van de rockband horen waar ze Nederland verder mee zullen overdonderen.

All Comes Down is support act geweest van o.a. Navarone, Wallace Vanborn en Green Lizard. Ook stonden ze op Werfpop, Haringrock, in de finale van de Grote Prijs Rotterdam, Bandboost en wonnen ze de Beachbattle.

“All Comes Down heeft met deze vijf nieuwe tracks een paar uitstekende troeven in handen die ervoor gaan zorgen dat binnen afzienbare tijd niemand meer om de band heen kan.” – Jeroen Bakker, Podiuminfo. (recensie)

“Het talent druipt er vanaf: vocaliste Zjantal Ypma (een stage name is niet meer nodig) heeft een rauwe, doch diepe zangstem die niet direct vergelijkbaar is met anderen. Invloeden zijn jaren negentig grungebands als Soundgarden en Stone Temple Pilots. Toch is de sound van All Comes Down wat gelikter en poppy-er.” – Max van Zon, 3voor12 Zuid-Holland.

All Comes Down bestaat uit:
Zjantal Ypma: Zang
Erik Fridzema: Gitaar / Zang
Lester de Bats: Bas
Peter Robbemond: Drums
Website: www.allcomesdown.com
Facebook: www.facebook.com/allcomesdown
Twitter: www.twitter.com/allcomesdownbnd
YouTube: www.youtube.com/allcomesdownband
Soundcloud: www.soundcloud.com/allcomesdown
Instagram: @allcomesdown