VREEMDGAAN Met: Sluwe Vos, Samuel Deep, Baars & Vaux

Eindelijk mag het naar buiten, VREEMDGAAN in de Gebr de Nobel in Leiden!! ♥

Als je in een locatie als de Nobel een editie gaat geven, wil je natuurlijk een line-up die minimaal net zo dik is. Daarom is het volgens ons wel een mooie combinatie; De Sluwe Vos & Samuel Deep in de Gebr. De Nobel.

De Sluwe Vos heeft geen introductie meer nodig. De meest gevraagde DJ van 2015 stond op zo’n beetje ieder noemenswaardig festival en bracht een ontzettend dik album uit. Laatste keer dat Sluwe in Leiden stond was tijdens Leidens Ontzet 2014 dus het was hoog nodig tijd dat hij naar Gebr. de Nobel komt.

Als 2de headliner hebben we het gezicht van het Utrechtse label Slapfunk Records. Samuel Deep is vanaf het begin af aan nauw betrokken bij de ontwikkeling van underground-house vanuit Utrecht. Een combi van de allerdikste platen en een ijzersterke techniek zijn kenmerkend voor hem.

Organisator en resident Baars zal uiteraard ook deze editie weer van de partij zijn. Met zijn groovende sound weet elke keer weer het publiek goed te vermaken, iets wat ook zeker geld voor Vaux. Dit talent heeft niets anders dan pure liefde voor house en wilt dit zoveel mogelijk met iedereen delen.

ღღ LINE-UP ღღ
DE SLUWE VOS
SAMUEL DEEP
BAARS
VAUX

ღღ INFO ღღ
Zaterdag 21 Mei 2016
23:00 – 05:00
Gebr. De Nobel
Marktsteeg 8, Leiden
18+, ID Verplicht