Waylon The World Can Wait Tour

do. 6 sep
Deuren open: 19:30
Uitverkocht

Waylon komt terug naar Gebr. de Nobel, Leiden! Morgen volgt meer informatie over de tour.
Ticketverkoop start 23 januari om 09:00 uur.

“The World Can Wait” wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de country music eert maar door vooral zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving te omarmen.

En natuurlijk het album waar uiteindelijk ook de keuze van het songfestivallied 2018 op zal komen te staan, wat op 10 maart bekend zal worden gemaakt.

“ Er is voor mij geen ontsnappen aan. Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak, zijn de eerste tonen toch altijd weer Country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad.”

De titel van de tour is overigens vooral een verwijzing naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf.

“ Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creeert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurt. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten.The World Can Wait”

Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018.

Met een tour die binnen een dag uitverkocht, winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met
Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden.