WERFPOP AFTERPARTY met DJ DE ROOIE JAGER + MAGIC DICK + DIKKE DENNIS 18+

DE ENIGE ECHTE WERFPOP AFTERPARTY

DJ DE ROOIE JAGER + SPECIAL GUESTS

Hij sloot de grote tent van Zwarte Cross af, zegevierde op Paaspop en Lowlands en regeerde op Speedfest Eindhoven: DJ De Rooie Jager. Waar het fenomeen uit Klazienaveen ook gaat, hij laat afgebroken feesttenten en uitgeputte, voldane mensenmassa’s achter door rock, happy hardcore, metal, schlager en de hits van onze ouders bij elkaar te gooien. Ieder intro is een verrassing, een aha-erlebnis en heel soms ook een provocatie als het een beetje duf dreigt te worden. Er staat wat op het spel immers: Het Feestje.

Tijdens Eurosonic organiseert De Rooie Jager zijn eigen festival Jagersonic waar woeste bands als Peter Pan Speedrock en The Kik en The Deaf speelden met Nederlandstalige artiesten als Frank en Mirella, Bonnie st. Claire en Lucas en Gea. Rockers en liefhebbers van het levenslied vlogen elkaar in de armen en zongen net zo makkelijk Auf Der Axe mee als De Verzonken Stad.

Zo is het ook met een set van de Rooie Jager. Hij slaat bruggen en danst er dan overheen, of danst een pogo. Of een polonaise. Of de lampendraaidisco, als het Luv betreft. Zolang het maar soul heeft, zolang het maar gezellig is, zolang het feestje maar kan doorgaan. Als “De Rooie Jager Roodshow” neerstrijkt in Leiden, kunnen we alles verwachten!

Een show van de Rooie Jager is gegarandeerd 100% Volendamvrij.