Veelgestelde vragen

Wij zijn per 7 maart 2019 gestopt met onze betaalmunten en sinsdien volledig pin-only. We hebben ons best gedaan om iedereen te informeren om t/m 6 september 2019 de munten om te wisselen voor cash. Sinds 7 september 2019 zijn betaalmunten niet meer geldig en is de waarde komen te vervallen.

Gebr. de Nobel is volledig cashless. Bands verkopen tijdens concertavonden regelmatig merchandise. Omdat zij de betaling zelf verzorgen omdat dit buiten ons om gaat, willen wij jullie dan ook verzoeken om contact geld mee te nemen mocht een band geen pin apparatuur ter beschikking hebben.

Servicekosten zie je vaak verschijnen wanneer je een ticket koopt voor een event. Zowel bij Gebr. de Nobel als andere locaties die evenementen organiseren. De servicekosten die wij berekenen aan onze kaartkopers dekken de volgende kosten:

  • Gebruik van onze garderobe
  • Gebruik van onze kluisjes
  • Gebruik van onze overdekte en verlichte fietsenstalling
  • Gebruik van onze toiletten
  • Kosten voor onze ticketservice 
  • Transactiekosten van de bank (per 1-1-2019 wordt dit vanwege NL wetgeving niet meer apart berekend via onze ticketingprovider)  

Wij houden ons aan het regelement van gemeente Leiden. Tijdens evenementen sluiten onze deuren van zondag t/m donderdag om 01:00, vrijdag en zaterdag om 02:00. Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent. Daarna mogen wij geen mensen meer naar binnen laten, ook al heb je online een ticket gekocht. 

Concerten zijn zonder begeleiding vanaf 13 jaar te bezoeken. Onder de 13 jaar dient er een volwassene als begeleider bij te zijn. Voor dance feesten geldt een minimum leeftijd vanaf 18 jaar. Mocht er een uitzondering zijn (zoals 21+ of 23+), wordt dit uiteraard vermeld bij het evenement zelf. Wij controleren leeftijd op ID, dus zorg dat je deze bij je hebt.

Je kunt via onze website tickets aanschaffen waar onze ticketing wordt verzorgd door Eventix. Let op! Neem geen risico en koop nóóit via andere ticketsites, tenzij anders vermeld op onze website. Grote kans dat je teveel betaalt en de kans is aanwezig dat je valse tickets krijgt. 

Zolang het evenement niet is uitverkocht kun je aan onze deur ook tickets kopen. In de meeste gevallen zijn deurtickets wel iets duurder dan online, dus onze tip; koop online!

Is het concert waar je heen wilt uitverkocht? Kijk dan op TicketSwap voor kaarten van fans die verhinderd zijn. Op alle entreebewijzen zijn Algemene Voorwaarden van Gebr. de Nobel van toepassing.

Nee, we hebben geen mogelijkheid om tickets te reserveren. Per event wordt tijdig aangegeven wanneer de ticketverkoop start.

De openingstijden van de zalen zijn afhankelijk van het evenement. Kijk voor de exacte openingstijd bij het evenement op onze website.

Wij kunnen je kaartjes helaas niet terugnemen. Maar tegelijkertijd willen we ook niet dat de kaarten in de illegale handel terechtkomen waardoor er woekerprijzen voor gevraagd worden. Hier is fijne oplossing voor; TicketSwap! Hier kun je op een veilige manier je tickets doorverkopen zonder het risico dat je kaarten worden geblokkeerd.

Ja, die is er! Er is een gratis bewaakte garderobe waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast hebben we op de eerste etage ook gratis lockers met een code die je kunt gebruiken.

Gebr. de Nobel is volledig cashless. Dit houdt in dat er uitsluitend met pinpas of creditcard betaald kan worden bij onze ticketkassa en bar. 

Bij sommige shows is er merchandise te koop. Neem in dit geval voor de zekerheid contant geld mee, omdat sommige bands hier de voorkeur aan verlenen. 

Heb je een vraag of wil je iets melden? Stuur je bericht naar info@gebrdenobel.nl, dan beantwoorden we deze zo snel mogelijk.

Ben je iets verloren tijdens een van onze evenementen? Don’t worry, misschien hebben we jouw persoonlijke eigendom gevonden. Stuur een e-mail naar verloren@gebrdenobel.nl, dan laten we zo snel mogelijk weten of jouw eigendommen zijn gevonden.

De openingstijden zijn afhankelijk van de evenementen die worden georganiseerd. Per evenement is de fietsenstalling een half uur voor de openingstijd tot een half uur na de openingstijd toegankelijk.

Gebr. de Nobel is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen. Wel is het verstandig ons vooraf op de hoogte te stellen aangezien het aantal rolstoelplaatsen beperkt is. Stuur je aanmelding of vraag naar info@gebrdenobel.nl.

Met eenvoudige camera’s of smartphones is het toegestaan om opnames te maken voor particulier gebruik. Professionele apparatuur zoals spiegelreflex camera’s zijn niet toegestaan. Indien je toch voor publicatie opnames wilt maken kun je een verzoek indienen via publiciteit@gebrdenobel.nl

Meer informatie met betrekking tot besloten verhuur vind je hier.

background texure