Veelgestelde vragen

Wij houden ons aan het regelement van gemeente Leiden. Tijdens evenementen sluiten onze deuren van zondag t/m donderdag om 01:00, vrijdag en zaterdag om 02:00. Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent.

Concerten zijn zonder begeleiding vanaf 13 jaar te bezoeken. Onder de 13 jaar dient er een volwassene als begeleider bij te zijn. Voor dance feesten geldt een minimum leeftijd vanaf 18 jaar. Mocht er een uitzondering zijn (zoals 21+ of 23+), wordt dit uiteraard vermeld bij het evenement zelf. Wij controleren leeftijd op ID, dus zorg dat je deze bij je hebt.

Online kan je tickets alleen aanschaffen via onze site. Let op! Neem geen risico en koop nóóit via andere ticketsites, tenzij anders vermeld op onze website. Grote kans dat je teveel betaalt en de kans is aanwezig dat je valse tickets krijgt. 

Wil je toch graag een ticket kopen bij een kassa? Dit kan bij Primera.

Is het concert waar je heen wilt uitverkocht? Kijk dan op TicketSwap voor kaarten van fans die verhinderd zijn. Op onze Facebookpagina kunnen er geen woekerprijzen gevraagd worden, deze zullen direct worden verwijderd.

Op alle entreebewijzen zijn Algemene Voorwaarden van Gebr. de Nobel van toepassing.

E-tickets
Verkrijgbaar via onze site, tenzij anders aangegeven op ons programmaoverzicht en/of site.

Hardcopy tickets
Deze zijn verkrijgbaar bij Primera.

Nee, we hebben geen mogelijkheid om tickets te reserveren. Per event wordt tijdig aangegeven wanneer de ticketverkoop start.

De openingstijden van de zalen zijn afhankelijk van het evenement. Kijk voor de exacte openingstijd bij het evenement op onze website.

Wij kunnen je kaartjes helaas niet terugnemen. Maar tegelijkertijd willen we ook niet dat de kaarten in de illegale handel terechtkomen waardoor er woekerprijzen voor gevraagd worden. Hier is fijne oplossing voor; TicketSwap! Hier kun je op een veilige manier je tickets doorverkopen zonder het risico dat je kaarten worden geblokkeerd.

Ja, die is er! Er is een gratis bewaakte garderobe waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast hebben we op de eerste etage ook gratis lockers met een code die je kunt gebruiken.

Je kunt bij ons consumpties betalen met munten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa bij Gebr. de Nobel of bij de contactloze betaalautomaten naast de trap.

Heb je een vraag of wil je iets melden? Stuur je bericht naar info@gebrdenobel.nl,  dan beantwoorden we deze zo snel mogelijk.

Ben je iets verloren tijdens een van onze evenementen? Don’t worry, misschien hebben we jouw persoonlijke eigendom gevonden. Stuur een e-mail naar lostfound@gebrdenobel.nl, dan laten we zo snel mogelijk weten of jouw eigendommen zijn gevonden.

De openingstijden zijn afhankelijk van de evenementen die worden georganiseerd. Per evenement is de fietsenstalling een half uur voor de openingstijd tot een half uur na de openingstijd toegankelijk.

Gebr. de Nobel is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen. Wel is het verstandig ons vooraf op de hoogte te stellen aangezien het aantal rolstoelplaatsen beperkt is. Stuur je aanmelding of vraag naar info@gebrdenobel.nl.

Met eenvoudige camera’s of smartphones is het toegestaan om opnames te maken voor particulier gebruik. Professionele apparatuur zoals spiegelreflex camera’s zijn niet toegestaan. Indien je toch voor publicatie opnames wilt maken kun je een verzoek indienen via publiciteit@gebrdenobel.nl

Meer informatie met betrekking tot besloten verhuur vind je hier.

background texure