Alice Olsthoorn: Transtopia
Pop
25 maart 2023, 19:30

Alice Olsthoorn: Transtopia

LGBTQ+ icoon zingt popliedjes met house en techno invloeden

tickets

Deur open

19:30

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

€ 17,50

Last Minute

€ 20,00
*incl. servicekosten

Alice creëerde als muzikant populariteit door viral hits als “Fackboy” en “Clownerij”, won vervolgens de “Beste Nieuwkomer” bij The Best Social Awards en heeft sindsdien met haar muziek een meer serieuze wending genomen. Doch altijd met een gezonde dosis zelfspot.

Met haar house en techno beïnvloede popliedjes werd Alice uitgenodigd in de 3FM live-box en weet ze een compleet publiek aan het dansen te krijgen. In haar muziek vertelt Alice over haar wereld, waar haar activisme voor LGBTQ+-rechten een belangrijk onderdeel van is. Tieners lopen weg met Alice en dansen samen met haar de nacht op alle plekken waar ze optreedt. Haar motto is: je niet gek laten maken door je haters en een vrije wereld creëren voor iedereen!

Support act: Daniëlle

Daniëlle is een singer-songwriter. Schrijft coming of age pop liedjes en stopt de bekende sound van “1989” en “melodrama” in een Nederlands jasje. Je zou haar muziek kunnen omschrijven als pop liedjes met een verhaal. Elk liedje verteld zijn eigen gedetailleerde verhaal over een aspect uit Daniëlles leven. Zo komen de onderwerpen relaties, angst en persoonlijke groei veel terug in haar nummers.

Daniëlle

Daniëlle

background texure