Gecancelde en verplaatste shows
19 juni 2020

Gecancelde en verplaatste shows

Wat gebeurt er met je ticket?

Datum

19 juni 2020

Helaas hebben wij veel van onze events tot 1 juli 2020 geannuleerd of verplaatst vanwege de voorzorgsmaatregelen om verdere uitbraak van het corona virus te voorkomen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk evenementen te verplaatsen. Voor een groot aantal events is dit gelukkig gelukt. 
 

We willen je nogmaals bedanken voor je geduld en rekenen op jullie begrip in deze tijd. Mocht je de ruimte hebben om te doneren, dan stellen wij dat natuurlijk erg op prijs!

 

Wat gebeurt er met gecancelde shows?

Heb je een ticket voor een evenement dat niet is verschoven naar een andere datum, maar volledig is volledig gecanceld? In dat geval krijg je je geld terug. Kaartkopers ontvangen daar uiterlijk 19 juni een mailtje over. Houdt je inbox en spam dus goed in de gaten.

Donatie is mogelijk!

Omdat de gehele evenementensector financieel getroffen is door de maatregelen voor verdere verspreiding van het corona virus, willen ook wij als poppodium de mogelijkheid aan onze kaartkopers geven om hun ticket (deels) te doneren. Dit kan door in het refund proces aan te geven dat je 25%, 50% of 100% van je bestelling wilt doneren. Het overige deel krijg je teruggestort op je rekening waar je toen de bestelling van je tickets destijd betaald hebt. 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Je ontvangt van onze ticketprovider Eventix binnen 48 uur een mailtje met daarin uitleg over het donatieproces. Je hebt t/m 6 juli de tijd om aan te geven of je een donatie wilt doen. Na deze datum worden de alle uitbetalingen gedaan en ontvang je binnen 10 werkdagen je geld terug. Mocht je niet willen doneren, dan hoef je niets te doen. Je ontvangt dan ook uiterlijk 16 juli 2020 het geld op je bankrekening.  

Mensen met een Ticketmaster ticket, ontvangen uiterlijk 19 juni een apart mail over het proces.

 

Wat gebeurt er met verplaatste shows?

Heb je een ticket voor een evenement dat is verplaatst naar een andere datum? Jouw ticket is geldig op de nieuwe datum! Kaartkopers hebben daar eerder een mailtje over ontvangen. Je hoeft hiervoor niets te doen. Je kunt gewoon de tickets tegen de tijd van het evenement downloaden uit de mail die je van Eventix hebt ontvangen na je bestelling.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? In dat geval vragen wij je om een mailtje te sturen naar publiciteit@gebrdenobel.nl en vermeld daarin duidelijk:

  • je emailadres waar je je tickets mee gekocht hebt
  • welke evenement en welke datum
  • om hoeveel tickets het gaat

Je kunt eventueel ook de mail met de bevestiging van de bestelling direct naar ons doorsturen. Ook dan vragen wij je om te mailen naar publiciteit@gebrdenobel.nl

background texure