Covid-proof Programma
18 september 2020

Covid-proof Programma

update n.a.v. persconferentie 18-09-2020

Datum

18 september 2020

Beste bezoekers van Gebr. de Nobel

Helaas hebben wij veel van onze gebeurtenissen geannuleerd of verplaatst vanwege de voorzorgmaatregelen om verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk evenementen te verplaatsen. Voor een groot aantal evenementen is dit gelukt. En gelukkig hebben we ook programmering die we wel kunnen aanbieden. 

De evenementen die wel doorgaan in de komende periode organiseren wij 'Covid-proof'.

Aan de deur houden we een gezondheidscheck. Bij binnenkomst word je naar de grote zaal gebracht, die we hebben ingericht met zitplaatsen per 2 personen. Met een tafeltje erbij waar je je drankjes op kan zetten. Die kan je bestellen met een QR-code en worden aan je tafeltje geserveerd. Binnen is er voldoende ruimte om de 1,5m afstand te waarborgen. De capaciteit van onze grote zaal is hiermee 100 personen. Alle evenementen melden wij bij de Veiligheidsregio Hollands Midden.
 

Wat gebeurt er met gecancelde shows?

Heb je een ticket voor een evenement dat niet is verschoven naar een andere datum, maar volledig is volledig gecanceld?

In dat geval krijg je je geld terug. Kaartkopers daar ontvangen per email bericht over. Houd je inbox en spam dus goed in de gaten.

Donatie is mogelijk!

Omdat het gehele evenementensector financieel getroffen is door de maatregelen voor verdere verspreiding van het coronavirus, willen wij ook wij als poppodium de mogelijkheid aan onze kaartkopers geven om hun ticket (deels) te doneren. Dit kan door in het restitutie proces aan te geven dat je 25%, 50% of 100% van je bestelling wilt doneren. Het overige deel krijg je teruggestort op de bankrekening, waarmee je eerder de bestelling van je tickets betaald hebt. 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Je ontvangt van onze ticketprovider Eventix een mailtje met uitleg over het donatieproces. Je hebt dan een aantal werkdagen de tijd om aan te geven of je een donatie wilt doen. Na deze datum worden de uitbetalingen gedaan en ontvang je binnen 10 werkdagen je geld terug. Mocht je niet willen doneren, dan hoef je niets te doen. Je ontvangt dan ook het geld op je bankrekening.  

 

Wat gebeurt er met ver geplaatste shows?

Heb je een ticket voor een evenement dat wordt verplaatst naar een andere datum? Jouw ticket is geldig op de nieuwe datum! Kaartkopers ontvangen daar een mailtje over. De tickets die je eerder hebt gekocht blijven geldig op de nieuwe datum. Je kunt gewoon de tickets tegen de tijd van het evenement downloaden uit de mail die je van Eventix hebt ontvangen na je bestelling.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? In dat geval vragen wij je om een ​​mailtje te sturen naar  publiciteit@gebrdenobel.nl  en vermeld duidelijk:

  • je emailadres waar je je tickets mee gekocht hebt
  • welk evenement en welk datum
  • om hoeveel tickets het gaat

Je kunt eventueel ook de mail met de bevestiging van de bestelling direct naar ons doorsturen. Ook dan vragen wij je om te mailen naar publiciteit@gebrdenobel.nl

background texure