Gebr. de Nobel Junior
Pop
13 oktober 2018

Gebr. de Nobel Junior

Kinderen zijn de baas!

Datum

13 oktober 2018

Prijs

€ 12,50
*incl. servicekosten

Op zaterdag 13 oktober openen de deuren van Gebr. de Nobel zich voor muziek en vlogger liefhebbers. Voor kinderen is er een dik gevuld programma voor alle leeftijden om de magie van een poppodium te ontdekken.

Voor 1 dag kinderen de baas in poppodium Gebr. de Nobel

Op zaterdag 13 oktober openen de deuren van Gebr. de Nobel zich voor muziek en vlogger liefhebbers. Voor kinderen is er een dik gevuld programma voor alle leeftijden om de magie van een poppodium te ontdekken. Tal van artiesten, bekende vloggers en social media-helden komen deze dag samen voor een onvergetelijk festival. Voor velen de uitgesproken kans om voor de eerste keer een poppodium te beleven.

Het complete poppodium wordt omgebouwd tot een ware playground avontuur. Zo treedt de rockband Black Swords op, bekend van het TV programma Hollands Got Talent en draait de Leidse DJ Flor met de leukste hits het hele programma aan elkaar. Charleon is de ultieme combinatie tussen DJ en saxofonist waardoor je absoluut niet stil kunt staan. Niemand minder dan de rapper Jhorrmountain staat ook deze dag op het podium.

Ook populaire YouTube vloggers KORTHOM, Gewoon Thomas en de heren van Smoare zijn aanwezig. Er zijn vette battles en je maakt kans op een meet en greets met deze YouTube sterren winnen. Dichterbij deze helden komen is bijna niet mogelijk!

Tussen de vele acts door kunnen kinderen terecht bij een glitterbar, candybar, een ruimte gevuld met opblaasdieren en nog veel meer spannends. Dit is de dag dat het podium van de kinderen is, ouders hebben even niets te zeggen!

Tickets

Het programma start om 13:00 en duurt tot 18:00. De tickets voor kinderen kosten €12,50. Ouders zijn van natuurlijk van harte welkom en betalen €5,- voor een ticket. Ook zijn er groepstickets verkrijgbaar om bijvoorbeeld een verjaardagspartijtje te vieren.

Gewoon Thomas

Deze Youtube held heeft elke zondag een nieuwe video op zijn kanaal waarbij hij struggles van kijkers bespreekbaar maakt, bucketlist items uitvoert, het weeknieuws bespreekt en challenges met andere Youtubers aangaat. Hij zal deze dag het programma aan elkaar presenteren. Natuurlijk is er ook een Meet & Greet met hem te winnen!

Host: Gewoon Thomas

Host: Gewoon Thomas

Smoare

De YouTubers van Smoare zijn samen goed voor meer dan 2 miljoen followers op social media. De drie Brabantse vrienden (Mark Hoekx, Yvo Bekx en Rob Hoekx) gaan op hun veelbekeken YouTubekanaal voor de vetste pranks en de mafste challenges. Ze komen naar de Nobel voor een DJ act en draaien de laatste hits, brengen de nieuwste trends en geven je de grootste knallers. Het dak gaat er af!

Gebr. de Nobel Junior

Charleon

Wat CharLeon live uniek maakt is dat hij tijdens zijn DJ set zelf met de tenorsaxofoon mee scheurt. Zijn saxofoonsolo’s over de heetste dance tracks vormen het hoogtepunt van zijn live-shows. Dit wordt dansen totdat je erbij neer valt!

Gebr. de Nobel Junior

Jhorrmountain

Jhorano Plet (21) groeide op in Amsterdam Zuid-Oost waar hij zijn jeugd doorbracht met lokale muzikanten. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met 80’s en 90’s helden, met R. Kelly als grootste invloed. De getalenteerde sporter zag al snel dat zijn plek buiten het Arena-stadion lag en stortte zich vervolgens volledig op de muziek onder de naam Jhorrmountain. Via YouTube regelde hij de beats, de raps deed hij zelf.

Gebr. de Nobel Junior

Korthom

Thomas begon in 2012 hobbymatig met zijn Engelse YouTube kanaal, om na een viral video in 2015 te switchen naar Nederlandstalige video’s. Niet wetende dat hij later van zijn hobby zijn bedrijf zou kunnen maken. In 2017 maakte hij zijn meest explosieve groei. In dat jaar groeide niet alleen zijn kanaal KORTHOM van 22.000 naar 110.000 abonnees, maar startte hij ook de kanalen Spaze (50k abonnees) en GirlTalk (20k abonnees). Inmiddels bereiken zijn kanalen samen tussen de 1,5 en 2 miljoen weergaven per maand en heeft Thomas zijn plannen voor de toekomst al uitgestippeld.

Gebr. de Nobel Junior

Black Swords

Al een tijdje vormen de broers Bram (14) en Loek (12) Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts (11) uit Hapert en Senna Trompetter (14) uit Hoogeloon samen de rockband “Black Swords”. Ze deden al mee aan verschillende band wedstrijden bij Podium 10 in Bladel, NVO in Lage Mierde en ook speelden ze in de regio finale van The Clash of the Coverbands. Als klap op de vuurpijl stonden ze ook nog in de finale van Hollands Got Talent.

Daar hebben ze dan ook hun even zo jonge zangeres Evy Heckmann (12) uit Melick gevonden. Ze speelden de nummers Smells like teen spirit van Nirvana in de voorronde, Thunderstruck van AC/DC in de halve finale en Paradise City van Guns ’n Roses in de finale. Met een eervolle 2de plaats hebben ze het daar kei goed gedaan. We hopen nog veel meer van ze te zien.

Black Swords

Black Swords

background texure