Jaap Reesema
Nederlandstalig
10 februari 2023, 19:30

Jaap Reesema

Na nummer 1 hit 'Nu Wij Niet Meer Praten' voor het eerst op tour met live band

uitverkocht

Deur open

19:30

Zaal

Grote Zaal

Prijs

€ 22,50

Last minute

€ 25,00
*incl. servicekosten

Jaap Reesema gaat in het voorjaar van 2023 voor de eerste keer met een liveband door heel Nederland. Op 10 februari staat hij met zijn "Als Je Voor Me Staat" tour in de grote zaal van Gebr. de Nobel.

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Zijn Engelstalige werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese, zijn Nederlandse songs onder zijn eigen naam. Op dit moment bewijst Jaap de kracht van zijn Nederlandse nummers: met 'Mijn Kleine Presidentje' wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De hit 'Voor Je Van Me Houdt' was de titelsong van de bioscoopfilm 'Liefde Zonder Grenzen', 'Alles Komt Goed' belandde in de Top 40 en zijn #1 hit 'Nu Wij Niet Meer Praten' met Pommelien Thijs stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts. Eerder scoorde hij in België al de grootste Vlaamstalige hit allertijden met 'Kom Wat Dichterbij' met Regi & OT en de plaat 'Ellie' samen met Regi stond twaalf weken bovenaan de hitlijsten. 

De zanger gaat onder meer zijn grootste hits 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Alles Komt Goed' en 'Kleine Presidentje' onder begeleiding van zijn band spelen. Daarnaast werkt hij hard aan nieuwe muziek, dus daar zal het publiek ook meer van horen. Jaap kan niet wachten om op tour te gaan: "Zo te gek dat ik eindelijk mijn liedjes live kan gaan spelen. Ik droom er al een tijd van om met al mijn nummers door Nederland te touren, dus echt fijn om nu weer zo dichtbij de mensen te komen."

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap samen met Hardwell aan de singles 'Run Wild' en 'Mad World'. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor 'Best Vocal Performance' op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Jaap focust zich nu op Nederlandstalige soloplaten, die hij zelf schrijft en zal uitbrengen in zowel Nederland en België.

background texure