LIFF - Official Afterparty
Dance

18+

12 november 2022, 23:30

LIFF - Official Afterparty

Met DJPJ, rode lopers, neonlichten en 80's vibes!

Deur open

23:30

Zaal

Grote Zaal

Prijs

€ 7,50
*incl. servicekosten

De officiële afterparty van het Leiden International Film Festival vindt dit jaar plaats bij ons! Met niemand minder dan hitjesmachine DJPJ maken we er een fantastisch feest van. Verwacht rode lopers, neonlichten en 80’s vibes all-over. Hollywood is er niks bij. Gooi voor één avond alles aan de kant en leef als echte filmster op de set van Gebr. de Nobel. Dit is je kans.

De deuren gaan open om 23:30 en de entree is gratis voor bezoekers van het Leiden International Film Festival. We begrijpen heel goed dat je hier ook heen wilt als je niet naar LIFF bent geweest, dus ook dan staan de deuren voor je open. Losse ticketprijzen zijn €7,50. 
 

Wie is DJPJ:

Door zijn brede muzieksmaak en immer uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar we gaan het toch proberen. Zie een achtbaan voor je die heen en weer roetsjt van de jaren 60 rock-’n-roll naar de top 40 van nu. Maar wel eentje die daartussendoor een aantal keren over de kop gaat via de danceclassics uit de 70’s & 80’s. Oh en vergeet de “foute” hits ook niet, die horen er ook bij. Deze vrolijke Brabander kan daarnaast onmogelijk stilstaan achter de draaitafels. Gezelligheid gegarandeerd dus!

DJPJ

DJPJ

background texure