Manora + support: Dance With Dragons
Metal

18+

30 oktober 2021

Manora + support: Dance With Dragons

Album release show

Datum

30 oktober 2021

Prijs

€ 12,50

Deurprijs

€ 15,00
*incl. servicekosten

Manora is een symfonische metalband uit de regio Leiden in Zuid-Holland. Hun geluid wordt gekenmerkt door cleane zang en aanstekelijke melodieën, terwijl ze toch een metal basis behouden. De combinatie van de kenmerkende ingredienten van de symphonische metal en hun eigen geluid maakt dat deze band toch zijn plek weet te vinden in het symphonische metal spectrum.

Manora is enkele jaren geleden ontstaan toen gitarist Ivo Visser en toetsenist Arthur Stok hun eigen nummers begonnen te schrijven. Na verschillende veranderingen in de line-up vond Manora eind 2016 een vaste  bezetting, met Tijn Scholtze op drums, Tomasz Kisielewicz op basgitaar en frontvrouw Mirte van der Ham. Met deze bezetting versnelde het hele proces, wat leidde tot de release van Manora's eerste EP "Dreamshapes", welke op 1 september 2017 is gereleased en nationaal en international zeer goed is ontvangen.

De band heeft niet stilgezeten tijdens de Corona pandemie en bracht al eerder dit jaar de single "Wired to Obey" en de daarbij behorende clip uit. 
Deze zal ook te horen zijn op hun eerste full length album "Brave the Storm" welke gereleased zal worden op 15 oktober 2021.

Let op: Voor dit concert werken wij met de CoronaCheck-app. 

background texure