Mart Hoogkamer
Nederlandstalig
2 oktober 2022, 18:30

Mart Hoogkamer

+ support: Barry Badpak & O'nine!

Deur open

18:30

Zaal

Grote Zaal

Prijs

€ 22,50

Last Minute

€ 25,00
*incl. servicekosten

- Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is deze show verplaatst naar 2 Oktober '22 -

'IK GA ZWEMMUUUUUUH!' Gebr. de Nobel presenteert Mart Hoogkamer! Vergezeld door onze vrienden van O'nine en Barry Badpak belooft dit een spectaculaire avond te worden. Zet je Bacardi Lemon maar vast klaar!

Mart Hoogkamer
Geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens en de talentshows blijven niet onopgemerkt en met het nummer Liefde van Willy Alberti verovert hij de harten van het publiek. In augustus 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody, gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekijken de video en reageren vol lof. In 2021 scoort hij de zomerhit van het jaar met “Ik ga Zwemmen”.

Barry Badpak
In 2011 braken ze door met hun hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de Nederlandse feest-scene en konden ze dan ook niet ontbreken bij onze viering van Leidens Ontzet!

O'nine
In de afgelopen jaren heeft O’nine bewezen een van de vetste en energiekste coverbands van dit moment te zijn. Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren. De bekendste hits van de afgelopen 50 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij níemand stil kan blijven staan.

background texure