Michiel Borstlap (& band) plays Herbie Hancock
Jazz
12 mei 2023, 19:00

Michiel Borstlap (& band) plays Herbie Hancock

Een jazzavond in het teken van Herbie Hancock

tickets

Deur open

19:00

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

€ 27,50

Last Minute Ticket

€ 30,00
*incl. servicekosten

Kom vrijdag 12 mei naar de show van Michiel Borstlap & band voor een avond vol jazz, fusion, pop/rock georiënteerde muziek en impressionisme. Michiel wordt deze avond vergezeld door zijn band en speelt de muziek van Herbie Hancock: één van de invloedrijkste jazzmuzikanten van de tweede helft van de twintigste eeuw.

Michiel staat bekend om zijn veelzijdigheid, virtuositeit, showmanship en een bevrijdende lak aan genres of hokjes. Exact deze kwalificaties gelden ook voor de maestro, Herbie Hancock, die ooit met Wayne Shorter een stuk van Michiel op plaat zette! Iemand die een grote invloed heeft op Michiel, die daar terecht geen geheim van maakt.

Net als Hancock is ook Michiel steeds op zoek naar die verrassende volgende stap in zijn artistieke ontwikkeling. En ja hoor, na een aantal prachtige, vaak ook intieme en kwetsbare soloprojecten ging het weer kriebelen: alleen is maar alleen, dus Michiel gaat weer met een eigen band werken! De avond zal in het teken staan van de muziek van Herbie Hancock. Nu zelf een gevestigde naam eert Michiel de man die hem vaak de weg mocht wijzen. Borstlap Plays Hancock: 12 mei in Gebr. de Nobel!

background texure