Pechakucha Night Leiden #31
Cultuur
23 juni 2022, 19:50

Pechakucha Night Leiden #31

Datum

23 juni 2022

Deur open

19:50

Prijs

€ 9,00
*incl. servicekosten

PechaKucha Night Leiden #31

Na ruim twee jaar zijn we weer terug! Op donderdag 23 juni 2022 organiseren wij de 31e PechaKucha Night Leiden in de grote zaal van Gebr. de Nobel. PechaKucha is een presentatievorm ontstaan in Japan, waarbij aan de hand van 20 beelden x 20 seconden in 6 minuten en 40 seconden kort en bondig een verhaal wordt verteld. Op ons podium tref je wetenschappers, schrijvers, kunstenaars, ontwerpers, reizigers en mensen met een buitengewoon verhaal of een uit de hand gelopen hobby.

Onder het genot van een drankje en de goede vibes van DJ Erik Plaatjes vullen Gaatjes luister je naar 10 inspirerende sprekers.

Ben jij erbij?

De deuren openen om 19.50u en we starten om 20.20u precies.

Sonja Hunefeld
Als Goudsmid wil Sonja onderscheidend zijn. Typisch dat zij hiervoor in de huidige periode, terug in de tijd moet naar de basis-beginselen van het ambacht'.
www.odinski.com 
www.facebook.com/OdinskiJewels
www.instagram.com/odinski_jewels

Pechakucha Night Leiden #31

Anne van den Ouwelant
Het verschil maken voor getraumatiseerde mensen in oorlogs- en conflictgebieden. Maar ook in Nederland. Hoe dan? Waarom? En lukt dat eigenlijk? Anne neemt je mee op haar missie.
www.trauma-company.nl
Insta: @traumainternational
 

Pechakucha Night Leiden #31

Nienke van de Giessen
Nienke werkt als senior verpleegkundige bij Xenia in Leiden, een hospice en logeerhuis voor jonge mensen.
Nienke staat voor aandacht en vrijheid voor het innerlijke leven in de zorg. Haar statement is: ‘Laat de ziel spreken’
 

Pechakucha Night Leiden #31

Martijn Rijsenbrij
Wij zijn heel benieuwd naar het optreden van rapper ‘RijstErbij’ (Martijn Rijsenbrij) op ons podium. Op 23 juni a.s vertelt hij zijn persoonlijke verhaal waarin hiphop een grote rol speelt. Maar naast deze passie ontdekte Martijn een tweede uitlaatklep: hardlopen bij Running Blind. 
Insta: @rijst_erbij

 

Pechakucha Night Leiden #31

Kirsten Schuil
Op expeditie in een wild stukje Leiden! Experts en buurtbewoners hebben de handen ineengeslagen om de flora en fauna in het Spoorweghavenpad te inventariseren, en zo de natuurwaarde ervan in beeld te krijgen.
www.expeditieleiden.nl
 

Pechakucha Night Leiden #31

Paul van de Vijver
Paul van de Vijver is arts, wetenschapper en feestfeitjes verzamelaar. Zijn wetenschappelijk hobby is de evolutietheorie, maar naast de herkomst van dieren zoekt hij ook vaak naar de herkomst van woorden. Inmiddels heeft hij een selectie grappige, handige en leerzame etymologieën gevonden waar hij graag over verteld. Wist jij bijvoorbeeld dat de guppy is vernoemd naar de Britse dierkundige Robert John Lechmere Guppy?
 

Pechakucha Night Leiden #31

Angelique Valk
Heb je al eens nagedacht over je uitvaart? En, weet je het al? Angelique Valk is uitvaartbegelider en verraste ons met haar verhalen over wat er allemaal kan na de dood.

www.mooieuitvaart.com

Pechakucha Night Leiden #31

Fresco Sam-Sin
Spullen leven. Sterker nog, veel van onze bezittingen overleven ons en we vertrouwen erop dat ze ons verhaal vertellen als we er niet meer zijn. Zouden we zonder spullen niet snel uitgepraat zijn?

https://thingsthattalk.net/nl/

insta: @things.that.talk

Pechakucha Night Leiden #31
background texure