Popquiz XXL

Popquiz XXL

Speciale 90s editie

tickets

Datum

25 oktober 2019

Deur open

00:00

Prijs

€ 10,00

Deurprijs

€ 10,00
*incl. servicekosten

Een quiz helemaal gewijd aan de jaren 90! Een heuse XXL editie, dit keer niet in Van der Werff maar in de grote zaal van Gebr. de Nobel

Hitjes & videoclips raden van bekende- maar ook minder bekende 90’s artiesten en na afloop gezellig blijven plakken voor het 90’S NOW feest?

Meld je dan aan voor onze XXL Popquiz met de meisjes van Velvet! Quizmasters Esther en Merel van Velvet Music testen je kennis over de jaren ’90 in de breedste zin van het woord. Enne, heb je een Britney of Mariah in je team? Dan krijg je een bonuspunt van ons!

De deuren gaan om 20.00 uur open, de quiz begint om 20.30 uur en de prijsuitreiking is rond 22.30 uur. Daarna gezellig met zijn allen dansen op de beste hit uit de 90’s? Dat kan, want elk team mag gezellig blijven hangen! 

WE LIKE TO PARTY

Meedoen aan de quiz kost € 10,00 per team (van max. 5 personen). Meld je van te voren aan via popquiz@stadscafevanderwerff.nl en laat ons weten met hoe veel personen jullie zijn!

Kom voorafgaand de popquiz genieten van een burger, sateetje of vegan curry met een drankje naar keuze voor slechts € 14,50 bij @stadscafevanderwerff! Reserveer via de website onder het kopje: Gebr. De Nobel Menu. 


VOL = VOL

background texure