Popronde Leiden  | Deze show is seated met inachtname 1,5 meter afstand. Er is geen testbewijs nodig
Pop
16 september 2021, 19:00

Popronde Leiden | Deze show is seated met inachtname 1,5 meter afstand. Er is geen testbewijs nodig

Met: Casey's Call, Stella, Kuzko en ANNNA

Datum

16 september 2021

Deur open

19:00

Prijs

*incl. servicekosten

ANNNA

ANNNA houdt van releases met een verfrissende touch.Van haar Co2 neutral eco merch tot en met een EP release live vanuit een carwash. Ze won de ADE's Demolition, was onderander te horen op Eurosonic,Qmuziek,NPO2,3FM en heeft al een no1 single gepakt in Letland.ANNNA is on a mission to conquer de wereld met haar sustainable pop en haar 'down to earth' lyrics.


KUZKO

Rotterdam based synth-pop duo KUZKO kan niet wachten om je op een epic reis door hun speelse indie nummers mee te nemen. Het duo vertelt verhalen over hun middelbare school-drama en cliché liefdesavonturen door middel van jaren 80 synth hooks en pakkende vocale melodieën. Maak je klaar voor een KUZKO feestje, want ze nemen hun band mee…. En de muzikanten zijn sexy als hel!

Casey's Call

Casey's Call combineert catchy 90's britpop met uptempo rauwe indierock. Geïnspireerd door bands als The Beatles, Oasis en indierock rolmodellen Arctic Monkeys neemt Casey's Call je mee naar de Britse "Do It Yourself" scene.

Stella

De Amsterdamse soft grunge band Stella sleept je mee door haar wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachtes. Sobere popliedjes met een donker randje en doelgerichte zanglijnen die doen herinneren aan de 90's. Met inspiraties als Big Thief, Pj Harvey en No Doubt.

background texure