The School Of Life: Zelfvertrouwen
Cultuur
19 april 2023, 19:00

The School Of Life: Zelfvertrouwen

Een vaardigheid die je kan leren en verbeteren

Deur open

19:00

Zaal

Grote Zaal

Prijs

€ 5,00
*incl. servicekosten

Ondanks al je prestaties ben je nog niet overtuigd van je capaciteiten. In deze class ontdek je dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kan leren en verbeteren.

Onzekerheid. Dat energievretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Van buiten is het vaak niet te zien, maar bijna iedereen wordt er wel eens door overvallen. In deze class ontdek je dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kan leren en verbeteren.

Nóg gelukkiger en nóg succesvoller: het gevoel nooit goed genoeg te zijn, zit ingebakken in onze tijd. Hoe je ook je best doet om ‘jezelf te verbeteren’, er is altijd wel iets aan jezelf om ontevreden over te zijn. Hoe houd je je staande in deze wereld van prestatiedruk, geluksterreur en idioot hoge verwachtingen? Kom erachter met psycholoog en docent van The School of Life, Thijs Launspach. Hij spreek over verbinding, met anderen én jezelf, en helpt je erop te vertrouwen dat je al goed genoeg bent. 

Thijs Launspach is schrijver van de bestseller 'Fokking druk' en bracht vorig jaar het eveneens populaire boek 'Je bent al genoeg; mentaal gezond in een gestoorde wereld’ uit. 

We kijken onder andere naar:

  • Hoe je het oplichterssyndroom -het idee dat je elk moment door de mand kunt vallen- overwint.
  • Hoe je minder verlegen wordt over je ambities.
  • Hoe je, wanneer je als kind onzeker was, die rol kunt ontstijgen.
  • Hoe je zelfverzekerd wordt over het feit dat jij dingen kunt veranderen.

Je verlaat de class gewapend met een breed scala aan ideeën die je zelfvertrouwen een boost geven! 

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog en auteur. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en aan The School of Life geeft hij les over zelfvertrouwen en over psychologie. Hij schreef meerdere boeken: 'Je bent al genoeg', 'Werken met millennials', 'Werk kan ook uit' en de bestseller 'Fokking druk'. Thijs is een veelgevraagd expert op het gebied van stressmanagement, burn-out en mentale gezondheid.

background texure