Ska Rocksteady Night
Ska
11 februari 2023, 19:00

Ska Rocksteady Night

Met Kiloknallers en The Downbeat Detonators

Deur open

19:00

Zaal

Kleine Zaal

Prijs

€ 15,00

Deurprijs

€ 17,50
*incl. servicekosten

Een rasechte ska-nacht in Gebr. de Nobel. Kiloknallers blaast je uit je sokken en met The Downbeat Detonators waan je je in het Jamaica van de jaren '60 en '70.

Kiloknallers

Kiloknallers is een gewichtig old school Ska gezelschap: zeven man van vlees en bloed, 100% muziek én plezier. Al sinds 2018 zorgen ze voor Skandalig vette ska en altijd goedgekeurd vuurwerk op straat, in de zaal, kroeg, theater, park, strand of waar dan ook. De Kiloknallers knallen bij ú de kilo’s eraf want stil zitten is er niet bij.

Het devies: een feestje maken samen met het publiek. Dat dit geheel wederzijds is bleek uit de publieksprijs die ze wonnen tijdens hun première op het GoudenPet Festival 2018 in Leiden. Een maandje later op het straatfestival in Alphen: eerste prijs! Een jaar later werden ze Nederlands Kampioen Straatmuzikanten 2019. Ook mochten ze de allereerste Chuck Deely award 2019 ontvangen. Altijd prijs dus met de Kiloknallers.

The Downbeat Detonators

The Downbeat Detonators spelen ska & rocksteady zoals het hoort! Gebaseerd op de Jamaicaanse muziek uit de jaren '60 en '70 hebben de Detonators een eigen explosieve mix ontwikkeld vol met blazers melodieën, dampende bas grooves en stuwende orgel partijen. Uitgevoerd door een strakke ritmesectie en meerstemmige vocalen maken ze van elk optreden een skankend feest waar je geen genoeg van kan krijgen!  

background texure