Son Mieux
Pop
10 november 2022, 19:30

Son Mieux

Zevenkoppige hitmachine uit Den Haag

Deur open

19:30

Zaal

Grote Zaal

Prijs

€ 27,50

Last Minute

€ 30,00
*incl. servicekosten

Son Mieux is de zevenkoppige band die gevormd is rond singer-songwriter Camiel Meiresonne. Na het succes van eerste EP Vice Versa bracht de band in februari 2019 de debuutplaat Faire de Son Mieux (Frans voor: 'Het meeste uit jezelf halen') uit.

Op het album staan tien complete popsongs boordevol onweerstaanbare hooks en refreinen. Denk aan persoonlijke verhalen in de beste ‘folk’-traditie met elk een elektronische onderlaag. Die combinatie zorgt voor ‘sophisticated’ en altijd dansbare liedjes met een diepe emotionele lading. 

Son Mieux is Camiel Meiresonne, Maud Akkermans, Quinten Meiresonne, Olivier Lucas, Justin Schellekens, Timo Prins & Niels de Maa.

SUPPORT ACT: TOMMY BROWN

Son Mieux

De zon ging onder en Tommy Brown kwam op. Deze nachtuil versleet velen uren en euro’s aan het nachtleven, de liefde, en de muziek. Met zijn theatrale en melancholische alt. pop trekt Tommy’s unieke performance en voorkomen ieder publiek mee. 3voor12 beschreef Tommy als de ‘belichaming van seks, drugs en rock en roll’ toch noemde menig radio-DJ hem eerder ‘love and peace’. De waarheid ligt meestal ergens in het midden…

Met de nieuwe single ‘In a Couple of Weeks’ baant Tommy zich een pad in het zelfbenoemde genre “dance-crying”. Een zwaarmoedig doch hoopvol nummer om de tranen op te laten rollen op de dansvloer.

background texure