Steun de Nobel
12 juni 2020

Steun de Nobel

Bestel ons Nobel IPA of posterpakket

Datum

12 juni 2020

Prijs

€ 12,50
*incl. servicekosten

Mis jij ons ook? Om toch een beetje gezelligheid bij jou te brengen kun je nu posters bestellen of onze beruchte Nobel IPA biertje.

Gebr. de Nobel IPA

Even geen concert of feestje zoals je van ons gewend bent. Daarom hebben wij voor jou een heerlijk sixpack voor je klaargezet zodat jij gewoon je feestje thuis of in de tuin kunt houden. Aan live streams geen gebrek namelijk 😉
Maar liefst 6 blikjes Gebr. de Nobel IPA voor €12,50 en nog gratis thuisbezorgd in Leiden ook! 

Steun de Nobel

Hoe werkt het bestellen?

Je doet je bestelling via onze website voor vrijdag 10:00 en vervolgens krijg je een mailtje met een bevestiging van je bestelling als ticket. Wij bezorgen de pakketjes zelf, dus proberen we het een beetje in te plannen en jouw bestelling binnen 5 werkdagen bij jou thuis te bezorgen. De eerstvolgende bezorgdag is vrijdag 12 juni. Bezorging doen wij uitsluitend op adressen in Leiden. Je ticket scannen wij bij aflevering van je pakket. Alles gaat volledig conform de corona voorzorgsmaatregels, dus volledig contactloos. Let op, bierpakketten geven wij uitsluitend aan 18+ uit. (Er kan dus om legitimatie gevraagd worden).
 

Posters voor aan je muur bestellen?

Steun de Nobel

Je hebt ze misschien vast al zien hangen door de stad. Omdat wij jullie net zo missen als jullie ons, hebben wij aanplakborden laten versieren met wat kreten van nummers die we allemaal wel kennen. Nummers waar we blij van worden en die iets voor ons betekenen. Muziek brengt ons samen, dus laten we dat vooral niet vergeten, zelfs in deze tijd!

Er is vast wel een plekje dat wat vrolijks kan gebruiken. Bestel ze per serie van 6 ex. voor slechts €10 en wij zorgen dat ze bij jou in Leiden worden thuisbezorgd. Formaat is A2 (42, 59,4 cm) 

background texure