The Stream & Friends
Pop
5 februari 2022, 19:30

The Stream & Friends

tickets

Datum

5 februari 2022

Deur open

19:30

Prijs

€ 12,50

Deurprijs

€ 15,00
*incl. servicekosten

The Stream speelt in Gebr. de Nobel en nodigt vele muzikale vrienden uit het podium met hen te delen. Zaterdag 5 februari wordt een bijzondere avond en een unieke show!

Al meer dan 10 jaar is Jan Stroomer actief met zijn orkestrale popband The Stream. Vier albums, twee theatervoorstellingen, tientallen singles, videoclips en vele concerten zijn het indrukwekkende resultaat van het grote aantal productieve samenwerkingen van de band.
Bij The Stream & Friends nodigt de band een selectie van deze bijzondere collega’s uit als vrienden op het podium; om mee te spelen óf om hun eigen werk te laten zien en horen. Het wordt daarmee een veelzijdig en dynamisch concert, met vele gastoptredens, intermezzo’s en bovenal een unieke sfeer.

Line-up:

The Stream speelt op deze avond meerdere sets, waarin oud werk, hun bekendste songs en nieuw materiaal voorbij komen. Orkestrale piano pop/rock pur sang.

Rufusking maakt retro blues/rock in een eigentijds jasje. Pearl Jam meets Ed Kowalczyk. De laatste twee singles werden geproduceerd door Jan Stroomer, dus wellicht gaan we hier nog een uniek samenspel zien.

Scandal staat voor het eerst sinds twee decennia weer op het podium. Het is de band waar het allemaal mee begon, op de middelbare school, met twee goede vrienden. “We never broke up, we just took a 20 year vacation”

Gijs Donker, de bekende Leidse kunstschilder was al op video te zien in The Stream’s theatershow Past Perfect. Ditmaal is hij er in real life, en schildert hij LIVE in de zaal.

Verdere gastoptredens van o.a.
De B-kant, Susan Joyce en Gideon Roggeveen

background texure